Sayfalar

9 Eylül 2011 Cuma

heechul askerde..

 ayşegül sirkte, ayşegül bahçede serisini andırdı bu başlık biliyorum.. yeteneksizim başlık konusunda napiyim :S neyse uzatmayayım, benim bahsedeceğim asıl mevzu heechull'ün vatani görevini yerine getirmek üzere askere gitmiş olması. vee benim orada görmüş olduğum Türk bayrağı :)


bakınız şurda :)

şu acaip adamın  - heechul'den bahsediyorum- askere gitmesine üzülmüştüm ben resmen .. hatta tuttum kim uğurladı şu çocuğu, kimler naptı diye biraz karıştırdım.. işte o sırada  bu fotoyla karşılaştım..o bayrağı taşıyan kimdir tanımasam da bu fotoyu görünce üzerimden bir yük kalktı :) yani asker uğurlamak bizde adettir bilirsiniz :D davullu zurnalı gidilir askere.. bundan dolayıdır ki o bayrağı görünce çok sevindim, gitmiş kadar oldum :)

buradan o bayrağı taşıyana çok çok teşekkürler :)

.........................

ikinci olarak heechull'ün askere gitmeden önce son sahne performansı sonunda leeteuk'un hüngür hüngür ağladı.. evet resmen hüngür hüngür bakınız:


                                              

ee biraz şaşırdım tabii, heechul bu kadar rahatken leeteuk zavallım dağılmış :) sinirleri mi boşalmış , yeter ulan kendimi tuttuğum mu demiş bilemiyorum ama adamın suratı sırılsıklam resmen!!
heechul'ün peşinden hong ki o kadar ağlamadı canımcım sana noluyor :p  


hatta spor salonlarından tweet atmaya başladı bile :P :)

tabii insanların ikili ilişkilerine burnumu sokma gibi bi huyum olmadığından burada susuyorum :D

  ve son olarak heechul'e hayırlı teskereler diliyorum..
 kalan sağlar bizimdir diyerek de fazla  üzülmüyorum..2 sene dediğin nedir ki hem? 
- bu sorumun cevabını heechul döndükten sonra yazıcam :)-


sağlıcakla kalın^^


2 yorum:

  1. Ben de Türk bayrağı olan resimleri görünce şaşırmıştım. Hatta uğurlama olayı hiç ilgimi çekmese de o fotoğrafları kaydetmişim. Bak burada ellerindeki pankart daha okunaklı:
    http://i1143.photobucket.com/albums/n630/kendisi/Diger/heenimgiderkenTrkelf.jpg
    Pankartta "Himne! Kidarilke. Toki Elf" [Güçlü ol! (Seni) bekleyeceğiz. Türk Elf] yazıyor. Bayrağı tutan kızın Türk olduğu da belli :D Tahminimce Karadenizli hatta, burundan anladım :P

    Leeteuk'ın hüngür hüngür ağlamasının nedeni başka sorunlar diye düşünüyorum. Çünkü tvitlerinde de hayattan bezdiğine dair şeyler yazmıştı o sıralar. Mantıken, en yakınlarından birinin askere gitmesi yıkıcı bir şey ama duymuşsundur Heechul (2006 yılındaydı sanırım) kaza geçirdiği için normal askerlik yapmayacak. 4 haftalık eğitimden sonra sosyal hizmet görevlisi olarak çalışacak ve söylenene göre Super Junior üyeleriyle kalmaya devam edecek. (Bu arada belki bunları çoktan biliyorsundur ama bahsetmediğin için söylemeden geçemedim, kusuruma bakma :()

    YanıtlaSil
  2. bu foto daha iyiymiş cidden, ben görmemiştim bunu.. kızın Türk olduğu da belli hakkaten :)

    leeteuk'a gelince bende heechul nedeniyle ağladığını düşünmüyorum.. o sahne farklı sıkıntıların dışa vurumu olsada yer ve zaman olarak heechul içinmiş gibiydi.. showbusiness işte napcaksın :s

    YanıtlaSil