Sayfalar

12 Ekim 2011 Çarşamba

ft island klibinde bir istanbul yazısı !!!



  vuhaha:) acaip mutluyum bugün ya :D neden mi? çünküü bugün alnımın akıyla 4 adet pratik sınavını atlatıp bir de üstüne acaip tatlı bir hikaye okumaya başladım..

haa birde memory in ft island yayınlandı ki inanılmaz sevindim, bayıldım :D

hatta sabah uyandığımda aklımda sınavlardan ziyade bu mv vardı :S

neyse gelelim biz videomuza .. ilk söylemek istediğim şey ben bu veledi -ki anlıyacağınız üzere hong ki oluyor- çoook özlemişim yav!! videoyu izlemek otogarda sevdiklerime sarılma etkisi yarattı bende hatta :P :D

ama cidden çok sevdim bu klibi ve şarkıyı.. ne zamandır bu tarz birşey bekliyordum zaten.. beklentilerime tam olarak cevap verdi bu mv diyebiliriz :)

özellikle hong ki' nin nihayet bişeye benzeyen tarzına ve fonda ki ahşap duvarlara, ahşabın arasından geçen ışık huzmelerine,sahil,gökyüzü ve kum olayına bayıldım.. çok sıcak ve enerjik bir klip olmuş bence..

vee şimdi asıl bomba geliyor!!
klibin sonunda 3.25'de baterinin üstünde istanbul yazısı var sanki di mi ?
hatta ''u'' hilal şeklinde ve üstünde bir yıldız var.. bildiğiniz bizim istanbul yani :D

dikkat edin cidden var, harbiden yani ..
niyeyse çok şaşırdım.. bu marka acaip ünlü de ben durumdan bihabersem cahilliğime verin ..
ama bi bilen varsa da ses versin, rica ediciim ..

dipnot: yahu cidden çok sağlam şarkı.. klipte ayrı bi sıcak .. sadece o beyaz gülleri çözemedim .. hong ki' nin kemerinde olanından bahsediyorum :)

11 yorum:

  1. merhaba...
    evet o ziller epey ünlü, pek gizemli, el emeği falan.. bir çok ünlü grup/ baterist de kullanıyor diye biliyorum

    YanıtlaSil
  2. merhaba dib..

    demek öyle.. çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  3. Uzun yazamayacağım çingu, yatmam gerek bir an önce. İlk olarak atlattığın sınavlardan umarım iyi notlarla geçersin diyeyim. Ben klibi izlememiştim, yeni izledim. Dediğin gibi baterinin üstünde İstanbul yazıyor :) Hatta biraz araştırdım da bak bu sitede var http://www.istanbulcymbals.com/ Ünlü bir şeymiş meğer. Enstrümanlarla alakamız olmayınca bilmememiz doğal tabii :D Yani en azından benim hiçbir alet çalmışlığım olmadı, ilgimi çekmedi şimdiye kadar. Gerçi bir ara piyano çalmayı öğrenmek istemiştim ama henüz bir eyleme geçemedim o konuda. Ayy bir de kısa kesecektim, biri beni sustursun! Hadi iyi geceler :)

    YanıtlaSil
  4. bende ft yi çok seviyorum bu çocuk yani hong ki bir harika :)

    YanıtlaSil
  5. demek İstanbul baterileri bir markaymış ha.. neyse yine de klipte İstanbul ismini görmek bile güzeldi :)

    YanıtlaSil
  6. @kendisi: teşekkürler çingu :D ya kendimden beklediğimin acaip üstünde bir performans sergiledm, inş sonuçlar da iyi gelir:)
    dediği siteye de göz attım, bilgi edindim, gururlandım :) keşke her alanda böyle markalarımız olsa da ülkemizin reklamı yapılsa ..
    bu arada ülkemle ilgili yeni bilgileri kpop kliplerinden alıyorum, allahım neler oluyor bana ? :S :D

    piyano çalabilmeyi bende çok isterdim ama küçücük ellerimle o tuşlara yetişebilmek benim için imkansız gibi bişey :D umarım sen en kısa zamanda başlarsın :)

    @winpohu: ahh ahh o şeker şeyi sevmemek mümkün mü? hele ki o sesi .. mükemmel!!

    @masalevi: markaymış çingu ya.. çoğumuz yeni öğreniyoruz bunu sanırım :) ama yine de dediğin gibi klipte istanbul ismini görmek bile acaip güzel.. inş isatnbulda bir ft island konserine gitmek, şarkılara bir de orda eşlik etmek bize de kısmet olur:D

    YanıtlaSil
  7. süpermiş cidden! bu arada hong gi'yi çok seviyorsan sana masalevi'nin kalp hırsızı hikayesini de okumanı öneririm ;) üstelik orda yong hwa da var!!

    bi de canımcım seni taa fi tarihinde bi mim'lemiştim, bir ara yaparsın olur mu? bakınız burda: http://hikaruivy.wordpress.com/2011/09/21/en-sevdigim-dizi-karakterleri-mim/

    YanıtlaSil
  8. ayy ben onu hiç farketmedim ya :S o yazını da okumuştum halbuki köpükkafalılığıma denk gelmiş sanırım :S en kısa zamanda yazıyorum o halde :D

    ve önerin için teşekkürler çingu:) zaten acaba güneş ve aydan sonra ne okusam diyordum.. sıradaki belli oldu^^

    ve şu hikaye furyasını sıkı bir takibe almalıyım artık :D

    YanıtlaSil
  9. ewwet gerçektende İstanbul yazıyor..klip te grupta ilk kez izlediğim bir melodi..ama çok enerjik..:)))

    YanıtlaSil
  10. @acaip durum amin amin şöyle kocaman en az 20 şarkılık bir konser olsun hem de dimi ama:) böyle güzel dilekler görünce dayanamıyorum aah ah:)

    YanıtlaSil
  11. @crazywomanrosemary: öncelikle bloguma hoşgeldin rosemarycim :)beğenmene sevindim :D ft island güzeldir, iyidir, sevilesidir zaten :D

    @masalevi: inş inş :)acaip istiyorum bende :D

    YanıtlaSil